Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.

June 16 2014

hiltonkennyepmw

Dekalogu Kuq e Zi

dekalogu kuq e ziGrupi më i njohur komik shqiptar, Stupcat, ka filluar xhirimin e serialit të ri, i cili mban titullin “Dekalogu Kuq e Zi”.

Ky është projekti më i ri i Stupcave në bashkëpunim me DigitAlb, detajet e të cilit ekskluzivisht i sjell Telegrafi.

Ky projekt përbëhet nga telefilma me metrazhë të mesëm 35-40 minuta. Subjektet dhe personazhet zhvillohen në Shqipëri dhe Kosovë.

Natyrisht se atmosfera në këtë serial është komike dhe temat e zgjedhura janë të tilla.
Tags: Dekalogu Kuq e Zi

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl